Rödbetor med fetaost

Du kanske har tröttnat på förrättsklassikern rödbetor med chèvre och honung. Då tycker jag att du ska testa den här varianten istället.

130413 rödbetor med feta


Två portioner

2 rödbetor
1/4 paket fetaost
timjan
rucola
olivolja
balsamvinäger
salt
svartpeppar

Koka rödbetorna mjuka med några kvistar timjan, en matsked olivolja och salt. Skala betorna och skär upp dem. Ringla över olivolja och balsamvinäger. Salta och peppra. Smula över fetaost och servera tillsammans med rucola och färsk timjan.


Det ursprungliga receptet hittar du här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s