Glad midsommar!

Vi inledde midsommarfirandet i går med pickalaka och rökt lax. Pickalaka är alltså en österbottnisk rätt där man doppar nypotatis i potatisvatten blandat med smör och gräslök. Annan lök typ vårlök funkar också. Enligt mig det allra bästa sättet att äta nypotatis.

Glad midsommar! Nu fortsätter firandet på Haraldsholm i Pargas.

Annonser

1 thought on “Glad midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s